Een familietraditie van slagers
Onze specialiteiten blijven we op de authentieke manier maken
1947
Louis De Bruyn en Anna Verduyckt richten in 1947 beenhouwerij De Bruyn op. Al heel snel word de winkel bekend om het lekkere spek en krijgt Louis de bijnaam 'Louis spek' mee. Beenhouwer zit hem trouwens in het bloed. Zijn moeder, Elisa De Roover, ging indertijd op haar beurt ook al spek verkopen op openbare markten in de buurt.
1970
Louis' en Anna's kinderen Maria en Remie treden samen met schoonzoon Fons en schoondochter Irma in hun voetsporen. August 'nonkel Gukke' Verduyckt beredderd mee de beenhouwerij en Marc, zoon van Remie en Irma helpt als slagersgast. Wanneer Remie en Irma op pensioen gaan, komt Heidi bij in de zaak.
2010
Sinds 2010 zet Heidi de zaak verder onder de naam Heidi Delicatessen. Behalve de traditionele beenhouwerij kan je bij haar ook huisbereide gerechten, groenten en brood krijgen. De pensen, frikadellen, spek, gehakt, ... worden nog steeds volgens hetzelfde recept gemaakt als vroeger, onder het waakzame oog van Fons en Maria.
2015
Heidi Delicatessen mag 5 kaarsjes uitblazen.
2017
3 generaties, al 70 jaar lang ambachtelijke beenhouwerij.